Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele?

Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele? - Bine ați venit în întrebări de educație și , în acest articol intitulat Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele? , care discută întrebarea Matematica, oferind în același timp , de asemenea, informațiile potrivite pentru a fi util pentru tine , împărtășesc informații, bazate pe ceea ce știu , dacă există o greșeală te poate lăsa un comentariu sau contactați -ne pe meniul care a fost furnizat.

despre : Matematica
Titlu: Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele?

citiţi și


Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele?

Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele?
Raspunsuri:

A+b=99
a,b=numere.consecutive
a,b=?

a=1segment
b=1segment+1

99-1=98(2a)
98÷2=49(a)
49+1=50(b)

V:49+50=99


Astfel, acest articol despre Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele?

Articolele care conțin aproximativ Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele? , sperăm că poate oferi un feedback pe care îl căutați , cu toate că , probabil, nu toate întrebările poate răspunde fie cu.

Tocmai ai citit Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele? și acest articol pot fi citate pentru a include următoarele permalink https://educationsqa.blogspot.com/2016/07/suma-doua-numere-consecutive-este.html În cazul în care nu acest articol pe care il cautati Matematica maybe articolul de mai jos vă poate ajuta.

0 Response to "Suma a doua numere consecutive este 99.Care sunt numerele? "

Trimiteți un comentariu