Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?

Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut? - Bine ați venit în întrebări de educație și , în acest articol intitulat Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?, care discută întrebarea Istorie, oferind în același timp , de asemenea, informațiile potrivite pentru a fi util pentru tine , împărtășesc informații, bazate pe ceea ce știu , dacă există o greșeală te poate lăsa un comentariu sau contactați -ne pe meniul care a fost furnizat.

despre : Istorie
Titlu: Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?

citiţi și


Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?

Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat  si cate a  pierdut?
Raspunsuri:
Domnitorul Moldovei a fost Stefan cel Mare.A cistigat 46 razboaie si a perdut doar 1.


Astfel, acest articol despre Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?

Articolele care conțin aproximativ Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?, sperăm că poate oferi un feedback pe care îl căutați , cu toate că , probabil, nu toate întrebările poate răspunde fie cu.

Tocmai ai citit Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut? și acest articol pot fi citate pentru a include următoarele permalink https://educationsqa.blogspot.com/2016/07/cine-fost-domnitorul-moldovei-cate.html În cazul în care nu acest articol pe care il cautati Istorie maybe articolul de mai jos vă poate ajuta.

0 Response to "Cine a fost domnitorul moldovei ? Cate lupte a cstigat si cate a pierdut?"

Trimiteți un comentariu